WayTools katlanabilir yapıdaki mini iOS klavyesini duyurdu

Piyasada çok sayıda iOS klavye aksesuarı mevcut ve bunların geneli bir kılıf gibi kullanabileceğiniz şekilde büyük olarak üretilmiş. Ancak cebinizde taşıyacağınız küçüklükte işlevsel bir ürün oldukça nadir bulunuyor. TextBlade bunlardan birisi.

WayTools firmasının yeni bir klavye sınıfı olarak tanımladığı TextBlade bir Bluetooth klavyesi ve katlanabilir yapısı sayesinde cebinize girecek kadar küçülebiliyor. Cihazınızı dik tutacak kaidesi de içerisinde yer alıyor.

Manyetik olarak birbirine bağlanan iki parça üzerine yerleştirilmiş tuşların altındaki boşluk tuşunda ise dahili batarya bulunuyor. Tam şarj ile 1 ay kullanım süresi sunan ürün NanoCharger adaptörü sayesinde 10 dakikalık şarj ile 3 güne kadar idare edebiliyor.

Firma dokunmatik tarzda tuşlar olmasına rağmen bir mekanik klavye hissi verebildiğini iddia ediyor. Klavye, stand ve adaptörden oluşan set 99$ fiyat etiketine sahip ve Mart ayından itibaren satışa başlayacak. Klavye iOS ağırlıklı bir pazarlama stratejisi kullansa da Bluetooth 4.0 sayesinde sadece iOS değil uyumlu diğer cihazlar ile de kullanabiliyorsunuz.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.