Yeni iMac’lerle tanışın…

05.04.1

 

Apple’ın yüksek fiyatlı ürünlerinden olan ve 2 yılı aşkın süredir güncellenmeyen iMac’ler 2 kat daha güçlü performansları ile yeniden karşımızda.

Uzun süren sessizliğin ardından en çok göze çarpan özellik şüphesiz Retina ekran. 1 milyar renk ve 500 nit parlaklığa sahip Mac Retina ekranı, 4K veya 5K seçenekleriyle sunuluyor. Bu  sayede grafikler adeta ekrandan taşıyor ve tüm fotoğraflar çok daha canlı hale geliyor.

Ekran Alıntısı

iMac, sekizinci ve dokuzuncu nesil Intel Core işlemcilere sahip olup; yüksek hızlı ve kapasiteli Fusion Drive depolama ile de bu hıza ayak uyduruyor. Hatta dilerseniz iMac’inizi 2 TB’a kadar SSD ile yapılandırabiliyorsunuz.

İlginizi Çekebilir : Apple Netflix’e rakip 😉

Yeni güncellemeler ile 27 inç modeli 5.0 GHz’e kadar çıkabilen Turbo Boost ile çalışırken, 21.5 inç modeli ise 4.6 GHz’e kadar çıkabiliyor.

 

Son olarak, iMac’ler  Radeon Pro 500X serisi grafik teknolojisine sahip. 27 inç Retina 5K ekranlı iMac 8 GB’a kadar, 21.5 inç Retina 4K ekranlı iMac ise 4 GB’a kadar özel VRAM ile yüklü. Her iki model de görsel efektler ve 3D grafikler konusunda tam anlamıyla bir gövde gösterisi yapıyor.

Ekran Alıntısı- 2

 

Fiyatlar konusunda da bilgi vermek gerekirse  21,5 inç ekranlı ve 4K çözünürlüklü modelin başlangıç fiyatı 9.399 TL iken 27 inçlik ve 5K çözünürlüklü yeni iMac’in başlangıç fiyatı ise 12.999 TL…

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.