YouTube’da ‘One Channel’ dönemi başladı!

Google’ın geçtiğimiz ay deneme sürümünü sunduğu yeni tasarımı ‘One Channel’, tüm kullanıcılara sunuldu.

One Channel, YouTube’un geleneksel tasarımını tarihe gömerek, kullanıcılara takip ettikleri video kanallarını ve listeleri daha etkin bir şekilde kullanabilecekleri pratik bir tasarım sunuyor.

YouTube, tasarım değişikliğine giden sosyal ağlar arasına girdi. Eski tasarımı yerini alan ‘One Channel’ (Tek Kanal), kullanıcılara kullandıkları internet tarayıcısı ne olursa olsun aynı kalitede görüntü kalitesi sunmayı amaçlıyor.

One Channel, tarayıcıların yanı sıra tüm bilgisayar ve mobil cihaz çeşitlerinde de kalite farkını ortadan kaldırmayı hedefliyor.

YouTube’a sıkça video yükleyen ve çok sayıda kanal takip eden kullanıcılar için daha büyük bir anlam taşıyan One Channel, sayfanızı ziyaret edenleri daha kolay üye yapmanızı ve video ile çalma listelerinizi daha etkin organize etmenizi sağlayacak.

The Next Web’in verdiği bilgiye göre, Google, One Channel tasarımını tüm hizmetlerinin toplandığı platform olan Google +’a benzetmek istedi. Görsel tecrübeyi artıran yazılım birçoklarının beğenisini kazanacak gibi görünse de, geleneksel tasarıma alışmış olan kullanıcılar, sayfa tasarımına uyum sağlamakta zorluk çekebilir.

[alıntı]

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.