ZTE’nin yeni devi Axon Max resmiyet kazandı

Çinli ZTE’nin kalite ve tasarım odaklı üst seviye akıllı telefon modellerini barındıran Axon serisi, şimdiye kadar ki en büyük üyesi olan Axon Max’a merhaba diyor.

zte
Üst seviyeye yönelik Nubia amiral gemi serisinin yanına, tasarıma önem veren Axon adında yeni bir seri daha ekleyen Çinli ZTE, serideki model sayısını sürekli artırıyor. ZTE Axon Max ile birlikte serideki toplam model sayısı da dörde yükselmiş oldu.

ZTE Axon Max bir süre önce Çin’deki bir konferansta katılımcılara tanıtılmıştı. Bu hafta ise modelin resmi olarak duyurusu yapıldı. Axon Max serinin en büyük modeli olarak dikkat çekiyor. 6 inçlik AMOLED ekranında Full HD çözünürlük sunan model ön paneli 2.5D kavis ile zenginleştirmiş. 8 adet Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 617 yonga setinden gücünü alan cihaz, 3GB RAM ve 32GB artırılabilir kapasite ile geliyor.

Cihazın arka kısmında 16MP çözünürlüğünde faz algılamalı otomatik odaklama sistemine sahip bir kamera bulunurken, ön kısımda da 13MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Parmak izi okuyucusunun unutulmadığı cihazda AK4961 24-bit ADC ses yongası ile en iyi ses kalitesi sağlanmaya çalışılmış.

Axon ailesinin tasarım çizgilerini aynen devam ettiren modelin kasası alüminyum alaşımdan imal edilmiş. Gün içindeki kullanımınızı 4140mAH kapasiteli batarya rahatça kaldırabiliyor. Qualcomm’un QuickCharge 2.0 teknolojisi ile batarya çok hızlı şarj edilebiliyor. 7.5mm kalınlığa sahip olan cihazda Android 5.1 üzerinde MiFavor 3.5 arayüzü çalışıyor. Cihazın fiyatı 431$ olarak açıklandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.