Twitter 140 Karakter Sınırını Kaldırıyor!

CEO değişikliğine giden Twitter, çok önemli bir karar aldı. Twitter’da kısıtlama olarak görünen 140 karakter sınırı çok yakında kalkacak. Ayrıntılar haberimizde.

Geçtiğimiz saatlerde Twitter sürpriz bir şekilde CEO değişikliğine gideceğini duyurdu. Twitter’ın CEO’su olarak hafızalara kazınan Jack Dorseynamı değer @Jack, görevinden istifa edeceğini ve koltuğu Dick Costolo‘ya devredeceğini açıkladı.

Direkt Mesaj Bölümündeki 140 Karakter Sınırı Kalktı

twitter-140-karakter-sınırı

Bu görev değişikliğinden sonra Twitter, Direkt Mesaj bölümündeki 140karakter sınırını kaldıracağını da açıkladı. Yenilik üstüne yenilik yapan Twitter’ın önümüzdeki günlerde bu sistemi tüm kullanıcılara sunması bekleniyor.

Twitter’dan Agarwal uygulama geliştiricilerine; uygulamalarının 140 karakterin üzerinde destek vermesi için çağrıda bulundu. Tahminlere göreDM’den yürüme diye tabir edilen Direkt Mesaj bölümündeki 140 karakter sınırı 1 Temmuz tarihinde resmiyete kavuşarak tarih olacak.

Bakalım önümüzdeki aylarda firma kendi tabularını yıkıp normal Tweetatmada da 140 karakter sınırını kaldıracak mı?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.