Samsung Galaxy S8 ve S8+ modellerinde yeniden başlama sorunu olduğu ortaya çıktı

Bazı Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinin kendiliğinden yeniden başladığı ortaya çıktı. Samsung tarafından sorunun nedenine ilişkin bir açıklama yapılmadı ancak farklı tahminler mevcut.

02-05-2017

Kırmızı ekran sorununun düzeltilmesinin hemen ardından bazı Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinin kendi kendine yeniden başlamalarına neden olan bir soruna sahip olduğu bildirildi. Akıllı telefon kullanıcılarının çeşitli forumlarda yaptığı paylaşımlarla birlikte gündeme gelen sorun, paylaşımların tarihlerine bakacak olursak geçtiğimiz haftadan beri Samsung kullanıcılarını rahatsız ediyor.

Samsung’un sorundan haberdar olduğu düşünülüyor ancak soruna ilişkin bir açıklama henüz yapılmadı. Sorunu yaşayan bazı kullanıcılar kendi tahminlerini forumlar aracılığıyla paylaşıyorlar. Bunlar arasında sorunun microSD kartından, Always-On Display özelliğinden, ekran kilidinden ve hatta güç tasarrufu modundan kaynakladığı tahminleri yer alıyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.