Xiaomi Mi Band 3 tanıtıldı

En çok satan akıllı saatlerden Mi Band yenilendi ve Xiaomi Mi Band 3 adıyla tanıtıldı. Mi Band 3’ün özelliklerine baktığımızda büyük ekranı ve yenilenen cam tasarımı dikkat çekiyor.

31-05-2018

Giyilebilir cihazlar pazarında satış rakamlarıyla tepeye oynayan Xiaomi, yeni akıllı bilekliği Mi Band 3’ü tanıttı. Mi Band 2’ye göre en büyük değişiklik olarak ekran büyüdü ve artık bildirimler daha detaylı bir şekilde görüntülenebiliyor.

Önceki modeldeki 0.42 inç OLED ekran, Mi Band 3 ile birlikte 0.78 inç büyüklüğe ulaştı. Ekran, 128 x 80 piksel çözünürlüğe sahip. Görsellerde de göründüğü üzere artık arayanın adı, bildirim metinleri, hava durumu ve daha fazlası görüntülenebilecek. Mi Band 2’de istastiklere ek olarak sadece belirli uygulamalardan gelen bildirimlerin simgeleri görüntüleniyordu.

Bir başka değişiklik olarak 2.5D kavisli bir cam kullanılıyor. Bu sayede tasarımsal açıdan daha modern bir görünüm elde edilmiş. Kayış ve buton tasarımında değişiklik yapılmamış. Daha önce sadece siyah renk ile satın alınabilen bileklik, Mi Band 3 ile birlikte kullanıcısına kırmızı, mavi ve siyah renk seçeneği sunacak.

Mi Band 2’de olduğu gibi Mi Band 3, adım ve kalori takibi yapabiliyor kalp ritmini anlık olarak raporlayabiliyor. Suya dayanıklılık korumasında yapılan geliştirme ile 50 metre suya kadar dayanıklılık sağlanıyor.

Büyüyen ekranı büyüyen pil ile amorti eden Mi Band 3, önceki modelde olduğu gibi 20 günlük kullanım ömrü sunuyor. Mi Band 3’ün NFC bulunmayan versiyonu 26 dolar fiyat etiketine sahip olacak. NFC destekleyen modeli ise 30 dolar civarında bir fiyat ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.