FACEBOOK’DA İLGİ ÇEKMENİN YOLLARI

Facebook’ da yazdığınız durum güncellemeleri dikkat çeksin istiyorsanız, işte bilmeniz gerekenler…

Facebook’ da yazdığınız durum güncellemelerinizin hepsine yorum beklemiyor olabilirsiniz. Zira zaman zaman sadece ailenizin veya arkadaşlarınızın hayatınızda ne olup bittiğini öğrenmeleri için yazıyor olabilirsiniz. Peki canlı bir konuşma başlatmak için nasıl bir durum güncellemesi yazabilirsiniz ? İşte bu konuda size yardımcı olacak küçük ipuçları.

İlgi çekici haberler verin: İnsanların başka yerlerde bulamayacağı “son dakika” haberleri veya şaşırtıcı, benzersiz bir olayı paylaştığınızda, ona anında yorum geldiğini göreceksiniz.
Gariplikleri paylaşın: Karşınıza çıkan gariplikleri (tabi ki kimseyi incitmemek şartıyla) anlattığınız gönderiler de genellikle arkadaşlarınızın ilgisini çekiyor. Bu, bir haber makalesine cevap veya aldığınız saçma bir e-postayla ilgili olabilir.
Fikir istemek: Normalde Facebook duvar gönderilerine hiç cevap vermeyen kullanıcılar dahi, bir tavsiye istediğinizde size cevap verebilir.
“…….Nasıl giderim?”,
“……Nerede yememi önerirsiniz?”
“……Popüler mekanlar neresi?”

gibi sorular ilgi çekebiliyor.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.