Acer’dan Predator serisi yeni oyuncu monitörleri

Dün itibariyle ziyaretçilere kapılarını kapatan ve pek çok önemli lansmana ev sahipliği yapan IFA 2015 tüketici elektroniği fuarında Acer en fazla ağırlığı Predator serisine verdi. Oyuncu donanımlarına yönelik giderek artan ilgiyi fark eden Acer, bundan en iyi şekilde yararlanmak istiyor.

Predator XB1

PC ve dizüstü bilgisayarları yanında bu yıl ilk kez bir Android tableti ve akıllı telefonu da Predator ailesine ekleyen Acer’ın monitör tarafında da iddialı yeni modelleri bulunuyor. Yeni Predatöo Z ve XB1 serisi monitörler Nividia G-Sync ve GameView desteği ile dikkat çekiyor.

35 inçlik Acer Predator Z35 monitör modeli 2000R kavisli tasarıma sahipken, GameView sayesinde tazeleme hızına aşırtma yapabiliyor. Monitör 200Hz tazeleme hızlarına çıkarak en hızlı G-Sync monitör ünvanını almaya hak kazanıyor. 2560×1080 piksel çözünürlük sunan model 4ms tepki süresine sahip. Ayrıca Nvidia’nın ULMB teknolojisi ile ekranda oluşan hareket bulanıklığının da önüne geçiliyor. İki adet 9W hoparlör Acer TrueHarmony teknolojisi destekli.

Predator XB1 serisinde ise 27 ve 28 inçlik modeller yer alıyor. Predator XB1 XB271HK modeli 27 inçlik IPS panele sahip ve 4K çözünürlüğü 144Hz’e kadar tazeleme hızları içerisinde sunabiliyor. Piyasadaki 4K çözünürlük, G-Sync desteği ve yüksek tazeleme hızlarını biraraya getiren en iyi modelin bu olduğu belirtiliyor. Modelin tepkime süresi 4ms.

Predator XB1 XB271HU modelinde ise 2K çözünürlük, 144Hz’ye kadar tazeleme hızı, 4ms tepkime süresi, 27 inçlik IPS panel şeklinde özellikler mevcut. Predator XB1 XB281HK modelinde ise 28 inçlik TN panel, 4K, 60Hz tazeleme hızı, 1ms tepkime süresi yer alıyor. Bu seride iki adet 2W hoparlör de bulunuyor.

Acer Predator Z35 modeli 1200$ başlangıç fiyat etiketi ile Aralık ayında satışa çıkacak. Acer Predator XB1 serisi ise 800$ başlangıç fiyatı ile Kasım ayında raflara çıkmaya hazırlanıyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.