Amazon.com Resmen Türkiye’de

Daha önce Amazon’un Türkiye’ye geleceği bilgisini sizlere duyurmuştuk. Beklenen oldu ve bu sabah itibari ile Amazon artık resmen Türkiye’de hizmete başladı.

Hizmetine bu yaz başlaması beklenen ancak operasyonlarını yavaşlatan Amazon, bir süredir Türkiye’de iş ilanları oluşturarak çalışma arkadaşları arayışına girmişti. Bu sabah saatlerinde hizmete giren Amazon’a girenleri bir mesaj karşılıyor.

Mesajda, “Amazon.com’un kurulduğu 1995 yılından bu yana Türkiye’deki yüz binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş etti. Bugün Türkiye’deki müşterilerimizin Amazon alışveriş deneyimlerini zenginleştirecek olan Amazon.com.tr’nin açıldığını duyurmanın gururunu yaşıyoruz.” deniyor.

Amazon, Kobilere müşterilerine daha rahat ulaşabilmesi için yardımcı oluyor. Ürün listeleme ücreti olmadan işletmelerin ürünlerini, tüm Türkiye’deki müşterilerine şeffaf ve güvenilir bir biçimde ulaştırabilecek. İşletmeler, 7/24 online satış desteği, açık satış koşulları, satış arttırmaya yönelik analiz ve raporlar gibi hizmetlerden yararlanacak.

 

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.