Android R , Kimlik ve Ehliyet Taşıma Devrini Bitirmeyi Hedefliyor.

Teknolojinin gelişmesiyle, her alanda dijital yeniliklerle karşılaşmaya devam ediyoruz. Son yıllarda mobil ödeme çözümleri sayesinde kredi kartı taşıma ihtiyacı ortadan kalkarken, şimdi ise Android kimlik özelliği sayesinde ehliyet ve kimlik taşıma ihtiyacını ortadan kaldırabilir.

Qualcomm’un yakın zamanda tanıtmış olduğu Snapdragon 865 ve Snapdragon 765 işlemcilerinin sunmuş olduğu performans ve 5G desteği adından oldukça söz ettirdiği gibi bu işlemcilerin Android Identy Credential – Kimlik Bilgisi API’sine destek vermesi de kullanıcılar için büyük bir avantaja dönebilir.

Google ve Qualcomm arasında yapılan bu iş birliği sayesinde, yeni geliştirilen Android R ile elektronik kimlik özelliği hayatımıza sunulmuş olacak. Hayatımıza büyük bir pratiklik katacak olan elektronik kimliğin nasıl çalıştığı açıklanmadı ve bu teknolojinin uyum sürecinin zamana ihtiyacı olduğu tahmin edilebiliyor.

Gelecek zamanlarda Android R’nin beraberinde ne gibi özellikler getireceğini hep birlikte göreceğiz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.