Apple’dan Photoshop Müjdesi

16-07-2018 logoluKolay kullanımı, kolay taşınabilirliği, gitgide bilgisayarın neredeyse tüm işlevlerini yapabiliyor olması gibi bir çok nedenle günlük hayatımızda tabletler oldukça fazla yer edindi. Teknoloji dünyasının dev şirketi Apple, iPad serisini geliştirmeye ve hızla yenilikler yapmaya devam ediyor.

Tabletlerin yaratıcılık açısından belkide en önemli eksiği photoshop için yeterli olmamasıydı. Adobe ve Apple, özellikle iPad Pro için birbirleriyle uyumlu altyapıya sahip olmalarına rağmen özel ve tam bir sürüm hazırlamamıştı. Konu ile ilgili müjde Adobe’den geldi. Şimdilik bilindiği kadarıyla Adobe, Photoshop’un tam sürümünü iPad’lere getirmek için hızlı bir çalışma içinde.

Konuyla ilgili şimdilik çok detay mevcut değil. Ancak iPad için özel geliştirilen Photoshop’la ilgili detayların Ekim ayında gerçekleşecek MAX konferasında açıklanacağı tahmin ediliyor. Tasarımcıların yükünü hafifletecek bu gelişme için hepimiz heyecanlıyız 🙂

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.