Asus en hızlı modemi DSL-AC88U ‘yu duyurdu

Bu hafta itibariyle ön siparişe sunulması beklenen Asus DSL-AC88U için üretici isim hem internet hem de kablosuz ağ performansında piyasanın lider modemi olduğunu iddia ediyor.

17-08-2017

Asus, yeni yüksek hızlı G.fasl DSL standardını da destekleyen, AC3100 çift bant kablosuz modemi DSL-AC88U’yu duyurdu. Piyasadaki ADSL, ADSL 2/2+ ve VDSL 2 standartlarına ek olarak sahip olduğu bu özellik sayesinde 900Mbit download, 500Mbit upload seviyelerinde internet erişimi teorik olarak olanaklı hale geliyor.

Barındırdığı son teknoloji Broadcom NitroQAM teknolojisi sayesinde standart 4×4 MiMO router’lardan %25 daha yüksek kablosuz hızları sağlanabilmiş. Asus’un bu sayede en hızlı çözümü olan model, 5GHz bandında 2167Mbps’e kadar, 2.4GHz bandında ise 1000Mbps’e kadar veri oranlarını mümkün kılıyor.

DSL-AC88U, aynı zamanda internete, fiber veya kablo modem tabanlı ISP’lerde olduğu gibi bir ethernet bağlantısı ile de bağlanabiliyor. Bu seçenekler, DSL-AC88U’yu esnek olarak tüm ev kullanıcıları için geleceğe hazır bir seçim haline getiriyor.

Ebeveynlerin internet kullanımını çeşitli filtreler ile kontrol altına alabilmesi adına kullanımı kolay filtrelere olanak tanıyan Asus DSL-AC88 içerisinde belirlenen web sayfaları veya uygulamalara erişimi engelleyebilen filtreler yer alıyor. Ayrıca takvim özelliği sayesinde ebeveynlerin bir cihazın internete erişebildiği zamanı kısıtlamalarına olanaklı kılıyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.