Başarı Elektronik, resmen akıllı telefon pazarında

1989 yılından beri faaliyette olan ülkemizin ilk mobil telefon distribütörü ve sektörün ilklerine imza atmış öncü kuruluşu Başarı, kendi markası KAAN akıllı telefonu tüketicilerin beğenisine sunuyor.

18-08-2016

Yaklaşık 27 yıldır ülkemizde faaliyette olan Başarı Elektronik, resmi olarak akıllı telefon pazarına giriyor. Firmanın pazara sunduğu ilk akıllı telefon, “Telefonun Akılcısı” sloganı ile KAAN N1 oldu.

5.5 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan KAAN N1, Dragontrail Glass ile çizilmelere karşı belli bir seviyeye kadar dayanıklılık sunuyor. 8 adet Cortex-A53 çekirdeği ve Mali T860MP2 grafik birimi barındıran MT6755 yonga setinin güç verdiği cihazda, 3GB LPDDR3 RAM ile sistem desteklenmiş.

Telefonun arka kamerası, Samsung ISOCELL imzalı ve 13MP çözünürlüğünde. Ön kamerası ise 8MP çözünürlüğünde ve geniş açılı çekimler yapabiliyor. 32GB artırılabilir depolama kapasitesine sahip olan ürün, 3000mAh kapasiteli bataryadan gerekli enerjiyi sağlıyor.

Tamamen alüminyum alaşımdan imal edilmiş olan telefonun ön kısmında herhangi bir fiziksel buton yer almıyor. Arka kısımda ise 0.3 saniyede tepki verebilen parmak izi okuyucu bulunuyor. Android 6.0 işletim sistemi ve Cat. 6 LTE modem ile 300Mbps seviyesine kadar indirme hızları gibi özelliklere sahip olan KAAN N1 modelinin perakende satış fiyatı 1099TL olarak belirlenmiş.

Fiyat segmentinde iddialı olmaya çalışacak KAAN N1 modelinin karşısında elbette ciddi rakipler var. Örneğin GM 5 Plus modeli 920TL seviyesinde. Benzer özelliklere sahip 2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi olan Türk Telekom TT75 modeli 949TL civarında. Yine Casper Via M1 modeli de 949TL fiyat etiketine sahip.

Bu noktada Başarı Elektronik’in ülke çapına yayılmış geniş teknik destek hizmeti şüphesiz en büyük avantajlarından birisi olacak. Elbette son kararı yine tüketicimizin vereceğini hatırlatalım.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.