Braven BRV-1 Su Geçirmez Hoparlör

Mayıs ayı döneminde Türkiye’de satışa sunulan Braven BRV-1 hoparlör, yüksek ses gücü, kalitesi ve su geçirmez özelliğiyle müzikseverlerin yeni gözdelerinden oldu. Dış mekan için özel olarak tasarlanan doğa içerisinde rahat bir biçimde kullanılabilecek olan su geçirmez hoparlör sayesinde müziğin keyfini yaşayacaksınız…

Denizde, havuz kenarlarında, dağda kısacası her yerde müzik dinlemek amacıyla üretilen BRV-1, IPX7 sertifikalı su geçirmez, şok emici özellikli dış malzemesi sayesinde en dayanıklı hoparlörler arasında yer alıyor.

Macera tutkunları için vazgeçilmez bir ürün olacak gibi… Bluetooth ile kablosuz olarak kullanılabilen BRV-1 ile speaker phone özelliği sayesinde telefon görüşmeleri de sağlanabilecek. 5200 mAh. çok güçlü pili ile 12 saate kadar kesintisiz bir biçimde müzik keyfi yaşayacaksınız… Aynı zamanda cep telefonu ve tablet gibi mobil cihazları şarj edebilme özelliği ile doğal ortamlardaki zorlu koşullar için önemli bir çözüm olanağı sağlayacak.

Tasarım olarak sağlam yapısı ve kompakt boyutu sayesinde 6W ses gücüne sahip Braven BRV-1 hoparlörler her türlü arazi şartına uyumlu bir ürün olarak kullanıcılarla buluşacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.