Çoçukluğunuza Dönmek İster Misiniz ?

09-05Cevabınız evetse tam size göre bir oyun var 🙂

Looney Tunes World of Mayhem

90’lar kuşağı için çizgi film, sırf o çizgi filmi kaçırmamak için erkenden televizyonun karşısına geçmek demektir ve bunların başını tabii ki de sevimli kahramanlar yani Looney Tunes çeker.

Elinden düşüremediği havucu ile ‘’ Nasıl gidiyor cınım? ‘’ repliğini hayatımıza katan Bugs Bunny’i, ‘’ Bir kedi gördüm sanki ‘’ diyen Tweety’e hiç galip gelemeyen Sylvester’ı, tozu dumana katan Tazmanya canavarını, kaçmak ve kovalamak temasının hiçbir zaman sıkmadığı Wile E. Coyote ve Road Runner nasıl unutulabilir ki !

b2f37108906541537664d458ea357f0c5e52c285

Scopely’nin tasarladığı Looney Tunes World of Mayhem mobil oyunu sevilen çizgi film karakterlerinden oluşan çetelerin birbirlerine karşı mücadelelerinden oluşuyor ve bu mücadeleler çizgi filmlerdekini aratmıyor.

İlginizi Çekebilir 😉 Call Of Duty Mobile

Savaşlar klasik sıra tabanlı sistemle yapılıyor. Tüm karakterler komik yetenekleriyle diğer karakterlere saldırıyorlar. Oyuncular patlayan hediyeler, ışın tabancaları, iyileştirme gibi pek çok yeteneklere sahipler. Savaşa başlamadan önce enerji puanlarını toplamak gerekiyor. Savaşların sonunda deneyim puanları ve çeşitli kaynaklar kazanılıyor. Kazanılan kaynaklar, hayatta kalan kahramanlara göre belirleniyor ve ne kadar fazla kahraman hayatta kalırsa o kadar fazla ödül alınıyor.

Oyunun videosu sizlerle 🙂

Looney Tunes World of Mayhem, sadece bir dövüş oyunu değil; oyunda RPG ögeleri de mevcut. Oyuncular, karakterlerinin her biri için ev inşa edebilir ve bu evleri geliştirip, avlanma gibi görevlere de katılabilirler.

Looney Tunes mobil uygulaması ile bizi çocukluğumuza götürmeye davet ediyor !

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.