‘Connected2.me’ Dünya Gündeminde

Bir Türk genci geleceğin Mark Zuckerberg’i (Facebook’un kurucusu) olma yolunda. Bilkent Üniversitesi Fizik Bölümü doktora öğrencisi 25 yaşındaki Ozan Yerli, tek başına ‘Connected2.me’ adlı mesajlaşma servisi kurdu. Program dünkü verilere göre 2 milyon 200 bin kullanıcıyı aşmış durumda. Türk dahi Ozan Yerli başarı hikayesini ve en büyük hayali olan ‘ücretsiz mobil iletişim uygulamasını’ AKŞAM’a anlattı.

GELİRİNİ YİNE SİTEYE HARCIYOR!
Sade ancak etkileyici bir fikirle yola çıkan Yerli, ABD’nin Silikon Vadisi’nden, Litvanya’dan ve Arjantin’den teklifler aldığını ancak Türkiye’de kalacağını ifade etti. Yerli, devlerin peşinde olduğu projesini satmak yerine ayda kazandığı 10 bin dolarla sistemini geliştiriyor. Program Güney Amerika’dan, Balkanlar’a kadar çok geniş bir coğrafyada kullanıyor.

FOTOĞRAF İÇİN 1 TL!
Profil fotoğraflarında uygunsuz resimleri temizlemek uzun zaman alıyordu ve ben de Facebook fotoğrafları hariç diğer fotoğrafların siteye yüklenmesi için 1 TL almaya başladım. Böylece sınırsız fotoğraf yükleme hakkına sahip oluyorlar ve uygunsuz fotoğraf yüklemek isteyenlerin de önüne geçmiş oluyorum.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.