Dailymotion’dan oyun sevenlere yeni bir online video deneyimi

Youtube ve Vimeo ile birlikte en fazla izleyiciye sahip video paylaşım platformlarından olan Dailymotion oyun severlere yönelik yeni deneyimler sunmayı amaçladığı yeni servisi Dailymotion Games‘i Beta olarak yayına aldı.

Servisi oyun severlerin tüm e-spor türleriyle ilgili çeşitli videolara erişebileceği, kendi videolarını yayınlayıp, diğer kişilerle canlı olarak sohbet edebileceği bir alt servis olarak düşünebilirsiniz. Games.dailymotion.com üzerinden hizmet verecek alt serviste kişiler ve markalar kolayca birer profil açarak yer alabilecekler.

Kişilere ve markalara yayınladıkları videolarla ilgili detaylı istatistiklerde sunacak olan Dailymotion, aynı zamanda videoların tüm platformlardan izlenebilmesine destek veriyor. “Brand Corner, Slideshow slot, Sponsored block, Pre-roll” olarak isimlendirdiği sponspor içerik paketleriyle birlikte yayıncılar içerikleri ön plana çıkartabilecekler.

Aylık olarak 2,5 milyar izlenmeye, 128 milyon tekil ziyaretçiye (masaüstü ve dizüstü bilgisayar) ve 102 milyon mobil ziyaretçiye ulaştığını söyleyen Dailymotion’ın oyun video yayıncılığı platformunda şu an ki en büyük rakibi olan Twitch.tv‘nin aylık 18,6 milyon ziyaretçisi olduğunu (masaüstü ve dizüstü bilgisayar) bununla birlikte Dailymotion’ın oyun kategorisinin 11 milyon ziyaretçiye ulaştığını aktaralım.

Henüz beta aşamasında olan platformu test etmeye başlayabilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.