Dell, 30-inç’lik “OLED” monitörünü duyurdu

CES 2016 duyurularına başlayan Dell, ilk olarak OLED panele sahip 30-inçlik dev monitörü ile karşımıza çıktı. 4K çözünürlükteki monitör, özellikle fiyatıyla akılları baştan alıyor.

dell

CES 2016 duyuruların sıra dünyaca ünlü üretici Dell’e geldi. Şirket herkesi şaşırtan Dell UltraSharp 30 Ultra HD 4K OLED monitörünü görücüye çıkarttı.

Şirketin 30-inç boyut ile 3840 x 2160 piksel çözünürlükte hazırladığı yeni monitörü, tam 1.07 milyar renk gösterebiliyor. OLED paneliyle inanılmaz derin bir renk derinliğine ve 400,000:1 kontrast değerine sahip olan ürün, Adobe RGB renk gamutunun %100’ünü karşılayabiliyor ve HDMI ile DisplayPort yanında USB Type-C portunu da bünyesinde barındırıyor. İnce çerçeveli monitör, Type-C üzerinden hem enerji hem de veri bağlantısı sağlayabiliyor.

Arka tarafında yer alan VESA bağlantısıyla duvara asılabilen Dell UltraSharp 30 Ultra HD 4K OLED monitör, tam 4,999$ fiyat etiketiyle yakın zaman raflardaki yerini alıyor. Monitör teknik detaylarıyla özellikler profesyonel fotoğrafçılar ve tasarım işleri için inanılmaz güçlü bir seçenek oluşturuyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.