DJI Yeni Drone Modellerini Tanıttı

Drone üreticisi DJI, Mavic ailesinin yeni üyeleri DJI Mavic 2 Pro ve Mavic 2 Zoom’u tanıttı. İki yeni modelini de aynı lansmanda tanıtan DJI iki drone modeliyle de çok iddalı.

Droneların en belirgin özelliklerini sıralayacak olursak, Mavic 2 Zoom havada zoom yapabilmesiyle dikkat çekerken, Mavic 2 Pro yüksek görüntü kalitesiyle dikkat çekiyor. Mavic 2 Pro’nun görüntü kalitesi için dünyaca ünlü fotoğraf makinesi üreticisi Hasselblad ile ortak çalışılmış. Yeni drone’lar eski modellerden daha uzun süre uçuş yapabiliyor, daha sessiz çalışıyor ve daha hızlılar. Geliştirilmiş kamera, uçuş anında çevredeki nesneleri algılayıp manevra yaparak olası bir çarpışmadan kaçabiliyor. Ayrıca drone’lar spor modunda hızlarını 72 km’ye kadar çıkartabiliyor.

Mavic 2 Pro’nun kamera diyafram aralığı f/2.8 – f/11 ve görüntü kalitesinin üst düzeyde olabilmesi için 1″ CMOS sensöre sahip. Yeni drone 10-bit HDR video çekebilmesiyle de dikkatleri üstüne topladı.

DJI Mavic ailesinin yeni drone fiyatlarına bakacak olursak, Mavic 2 Pro 1449 dolar, Zoom modeli ise 1249 dolardan satışa sunuldu.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.