Dünyanın en küçük Bluetooth kulaklığı Dot

Bağımsız geliştiricilere sağladığı destek ile adından söz ettirmeye devam eden Kickstarter, dünyanın en küçük Bluetooth kulaklığı olarak lanse edilen Dot’a da ev sahipliği yapmaya başladı.

dot

Kısa süre içerisinde koyulan 30,000$ hedefi 195,00$ gibi yüksek bir seviyeye getiren Dot, iOS, Android ve Windows Phone cihazlar için özel olarak tasarlanmış bir kablosuz kulaklık birimi. Diğer benzerlerinden 3.5 gramlık ağırlığı ile ayrılan ve Bluetooth 4.0 teknolojisiyle aynı anda 8 farklı cihaza bağlanabilen kulaklık, belirtildiği kadarıyla bu boyutlarına rağmen 80 saat bekleme, 6 saat müzik dinleme ve 9 saat telefon görüşmesi yapılmasına imkan tanıyor.

Bu batarya süresini beraberinde gelen şarj özellikli (30 dakikada tam dolum) taşıma kılıfına borçlu olan Dot, kompakt gövdesinde yer alan iki adet mikrofon ile aktif gürültü engelleme yapabiliyor ve böylece oldukça yüksek ses kalitesi ortaya koyabiliyor. Alüminyum alaşım gövdesi suya karşı dayanıklı olduğu için kablo karmaşasından uzak bir egzersiz süreci veren Dot, üzerinde yer alan kontrol butonuyla da çağrı cevaplama ya da sesli asistan iletişimi noktasında etkili bir deneyim vaat ediyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.