Dünyanın ilk çift taraflı micro-USB

USB kablosunun doğru tarafını arama derdi Apple kullanıcıları için büyük ölçüde sona ermiş olsa da, özellikle karanlık yerlerde kullanıcıları zorlayan bu sorun Android kullanıcılarını rahatsız etmeye devam ediyor. Ancak MicFlip adını taşıyan ve dünyanın ilk çift taraflı micro-USB’si olarak lanse edieln yeni micro-USB, Android kullanıcılarını da bu dertten kurtarmayı amaçlıyor.

micro-USB

Android kullanıcıları tarafından yoğun ilgiyle karşılanması beklenen MicFlip’in seri üretimine geçmek için fon arayışında olan geliştirici firma Winnergear, projelerine destek bulmak için Indiegogo platformuna yöneldiler. Indiegogo üzerinden başlattıkları kampanyada yaklaşık 6 bin dolar toplamayı amaçlayan firma, şimdiden 98 bin dolar toplamış durumda.

Gerekli fonu şimdiden sağlayan MicFlip’in çok yakında seri üretime başlamsı ve bir aksilik olmadığı taktirde önümüzdeki ay raflardaki yerini alması bekleniyor. 20 dolara satışa sunulacak olan MicFlip için ön sipariş veren kullanıcılar çift taraflı micro-USB’ye 15 dolara sahip olabilecekler.

Başta OnePlus olmak üzere çeşitli Çinli telefon üreticileri tarafından yeni telefonlarında kullanılan USB Type-C teknolojisi tek taraflı USB girişi sorununu ortadan kaldıracak olsa da, henüz pek de yaygın olmayan USB Type-C geniş kullanıcı kitlelerine ulaşana kadar MicFlip son derece kullanışlı bir aksesuar olabilir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.