Eski telefonunu getir Galaxy S9’u 350$ indirimle götür

Elindeki telefonu yenisiyle değiştirmek isteyenler ve Samsung Galaxy S9 serisi için fırsat arayanlara müjde. Samsung eski telefonunu getirenlere 350$ indirim yapacak.

21-02-218

Samsung’un yeni amiral gemi serisi Galaxy S9 tanıtımına sayılı günler kala pazarlama tarafındaki ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Samsung iddialı bir değişim programı başlatıyor.

Gelen bilgilere göre Galaxy S9 serisinin piyasaya sürülmesi ile birlikte Samsung büyük bir değişim kampanyası yapmaya hazırlanıyor. Firma eski telefonunu getirene Galaxy S9 serisini 350$’a kadar indirimle sunacak.

Samsung uzun zamandır bu tür kampanyalar yapıyor ve telefonunu değiştirmek isteyenlere iyi bir alternatif sunuyor. Galaxy S9 serisinin 1000$-1200$ arasında değişeceği iddia edilen fiyatları düşünüldüğünde 350$’lık indirim telefonu alınabilir bir seviyeye çekiyor.

Şimdilik kampanya kapsamında hangi telefonların olacağı belli değil ancak son iPhone modelleri ve Galaxy amiral gemilerinin dahil olacağı muhakkak. 350$ indirim çeki ise muhtemelen iPhone 7 256GB gibi en üst seviye modeller için olacaktır.

Ülkemizde de Galaxy S8 için eski telefonunu getirenlere 2300TL’ye varan oranlarda indirim yapılmıştı. Galaxy Note 8 modelinde ise Samsung ile iş birliği yapan Türk Telekom 3600TL’ye kadar indirime gitmişti. Elbette 3600TL indirim iPhone 7 256GB modeli içindi. Yine de 5000TL-6000TL bandından giriş yapacağı tahmin edilen Galaxy S9 serisi için indirim büyük bir avantaj sağlıyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.