Facebook, Instagram ve WhatsApp İçin Ücretli Dönem Yaklaşıyor!

Meta yöneticileri tarafından çalışanlarına iletilen bir bilgiye göre; Facebook, Instagram ve WhatsApp özelinde “ücretli özellikleri” belirlemek ve uygulamak için yeni bir ekip oluşturuluyor.

Amerikalı teknoloji ve medya haberleri ağı olan The Verge’ün haberine göre; oluşturulan bu yeni ekip, Meta’nın üçü de dünyanın her yerinden milyarlarca kullanıcıya sahip olan sosyal medya uygulamalarında ücretli özellikler oluşturmaya için atılan ilk ciddi adım. “Yeni Para Kazanma Deneyimleri” olarak adlandırılan bu ekip, daha önce de Meta’nın araştırma başkanlığını yapmış olan Pratiti Raychoudhury tarafından yönetilecek.

REKLAM ATLANMAYACAK!

The Verge ile yaptığı röportajda, Meta Grubu’nun Gelirlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı John Hegeman; şirketin reklam işini büyütmeye kararlı olduklarını ifade etti. Kullanıcıların bu sosyal uygulamalarda reklamları kapatmak ya da geçmek için ödeme yapmalarını planlamadıklarını söyledi.

Bunun yerine, “İnsanların para ödemek isteyeceği ve bundan heyecan duyacağı yeni ürünler, özellikler ve deneyimler yaratmak için fırsatlar görüyorum” dedi. Planlanan ücretli özellikler hakkında ise ayrıntılı bilgi vermekten kaçındı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.