Facebook Sayfaları Yenileniyor

Facebook tarafından yapılan açıklama ile sosyal medya sitesi içerisinde sayfa sahibi olan kullanıcılar veya şirketler için yenilenen tasarım ve özelliklerin tanıtımı yapıldı.

Yenilenen Sayfa Tasarımı

Çift sütun ile kullandığımız Facebook sayfaları, yenilenen tasarımı ile sadece sağ sütun içerisinde haberleri gösteriyor olacak.

Sol sütun ise sayfanız ile ilgili çeşitli bilgileri veriyor olacak. Bu bilgiler içerisinde sayfanızın adresi, telefon numarası, fotoğraflar ve videoları örnek verebiliriz.

Yönetim Araçlarına Hızlı Erişim

Sayfanızın neresinde olduğunuzda bağımsız olarak yayınladığınız Facebook reklamlarını anında görebilir, okunmamış bildirim ve mesajlarına anında ulaşabilirsiniz. Ayrıca içinde bulunduğunuz haftanın tüm temel istatistiklerine yine hızlı bir şekilde erişebileceksiniz.

Facebook sayfanızın sağ üst köşesine eklenen The Build Audience menüsü ile yönettiğiniz reklam hesabı ile ilgili bilgileri kolay bir şekilde elde edebilir ve var olan reklam kampanyanıza ait temel istatistikleri hızlı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Sayfalar Arası Kıyaslama

Yenielenen Facebook sayfa tasarımları ile birlikte tüm sayfa yöneticileri için yepyeni bir özellik sunuluyor olacak. Pages to Watch adı verilen bu özellik ile sizin Facebook sayfanıza benzer sayfalar ile kendi sayfanızı kıyaslayabilecek ve performans geliştirmeleri yapabileceksiniz.

Facebook Sayfaları ile ilgili tüm bu yeniliklerin bu hafta içerisinde etkin olması bekleniyor ve bizde sosyal medya haberlerini paylaştığımız kendi Facebook Sayfamız için bu güncellemenin etkin olması için sabırsızlanıyoruz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.