Frontline Commando 2, Google Play’de yayınlandı

Mobil cihazlara yaptığı başarılı yapımlarla tanınan GLU, siper alma bazlı shooter oyunu Frontline Commando’nun devam oyunu olan Frontline Commando 2’yi ücretsiz olarak Android kullanıcılarının beğenisine sundu.

İlk oyundaki siper değiştirme sistemini devam ettiren oyuna yine kısıtlı ekipman ve mühimmat ile başlıyoruz. Yeni oyunu önceki sürümden ayıran en büyük özellik ise ekibimize yeni üyeler alıp yetiştirme seçeneği oldu. Farklı yeteneklere sahip askerleri bünyemize katarak görevlerde ve çatışmalarda daha etkili olacağız.

Tek kişilik moda ek olarak online multiplayer moduna da sahip olan Frontline Commando 2’de kariyer ve yetenek anlamında hızlıca aşama kaydetmek için “oyun içinde pamuk eller cebe” mantığı işliyor. Aksi durumda daha sabırlı ve yavaş bir ilerleme sizleri bekliyor. Oyunun sahip olduğu kapasite ve grafik kalitesi gibi unsurlar gözönüne alındığında orta-üst segment cihazlarda oynanması gerektiğini söyleyebiliriz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.