Galaxy Grand 2 tanıtıldı

Samsung’un geçen yılın sonlarına doğru tanıttığı ve Phablet segmentini uygun fiyatla tecrübe etmek isteyen tüketicileri hedeflediği Galaxy Grand, devam modeliyle bugün tüketici karşısına çıktı. Samsung devam modelinde donanım özelliklerini bir miktar yükseltirken, bu kez daha ince bir profil kullanmayı başarmış.

Galaxy Grand 2 modelinde ekran boyutu 5.25 inç olarak belirlenirken, çözünürlük ise 720p seviyesine yükselmiş. İlk modelde 5 inçlik bir ekranda 480×800 piksel çözünürlük sunuluyordu.

Galaxy Grand 2 modeline ismini bilmediğimiz 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci güç veriyor. Samsung’un orta seviye telefonlarda sıkça yer verdiği 1.5GB RAM bu cihazda da kullanılırken, 8GB depolama kapasitesi microSD kartlarla destekleniyor.

Modelin; arka tarafta 8MP çözünürlükte LED flaşlı bir kamera, ön tarafta 1.9MP çözünürlükte görüntülü görüşme kamerası, Bluetooth 4.0, WiFi, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi, 3G desteği, çift SIM desteği, 2600mAh batarya şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün.

Samsung tüm bu donanımı 8.9mm kalınlığındaki kasada toplarken, Galaxy Note 3’ten hatırlayacağımız suni deri arka kaplama bu modelde de karşımıza çıkıyor.

Samsung kendi geliştirdiği yazılım paketinden Galaxy grand 2 modelini de mahrum bırakmıyor. Albümünüzü tarihe göre organize edebilen Hikaye Albümü, S Travel seyahat uygulaması, S Health fitness takip uygulaması, resimlere ses ekleyebilen Sound & Shot, cihazlar arası içerik paylaşımına imkan tanıyan Group Play bunlardan bazıları.

Samsung yeni modeli ile gelişmekte olan ülke pazarlarını hedefliyor. Model siyah, beyaz ve pembe renk seçeneği ile belirli bölgelerde satışa sunulacak. Fiyat ve kesin çıkış tarihi ise bilinmiyor.

 

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.