Galaxy Note 9 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Samsung’un büyük merakla beklenen en yeni telefonu Galaxy 9’un hangi tarihte çıkacağı ve fiyat aralığı belli oldu. Bununla beraber özellikleri hakkında bir çok söylenti vardı. Telefonun özellikleri de artık gün yüzüne çıkıyor.

Güney Kore kaynaklı haberlere Samsung Galaxy Note 9’un çıkış tarihi 24 Ağustos. Yeni amiral telefonun Güney Kore için ön sipariş alınma tarihi ise 10 Ağustos olarak bildirildi.

Samsung’un en yeni cihazının beklenen özellikleri arasında Bluetooth’lu S-Pen, çift arka kamera, 4000 mAh batarya, Exynos 9810 yongaseti, arka kısımda parmak izi okuyucu ve iris tarayıcı olması bekleniyor. Cihazın ilk etapta 2 versiyonda satışa sunulması bekleniyor. Bunlar 6 gb RAM – 256 GB depolama alanı ve 8 GB RAM ve 512 GB depolama alanı.

Yeni modelin fiyat aralığının ise 930 – 960 dolar arasında olması bekleniyor. Türk lirası ile bu değer  4.500 – 4.650 TL aralığında gibi görünse de vergileri eklediğimizde 5000 TL’nin üstünde bir fiyata tekamül ediyor.

Daha fazla bilgi edinmek için 9 Ağustostaki Unpacked lansmanına beklemek gerekiyor.blog baslık foto

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.