GALAXY S10 İLE BUGÜN TANIŞIYORUZ.

oie_Odg8IExxuLsh

 

Samsung tarafından “Galaxy Unpacked 2019” olarak adlandırılan Galaxy S10 serisi Türkiye saatiyle 22:00’de, Bill Graham Civic Auditorium’da yapılacak.

 

Galaxy S10 telefonlarındaki en büyük değişikliğin, ön kameranın sağ üstteki bir deliğe yerleştirilecek olması. Telefon çalıştığı zaman geliştirilen arayüz tasarımı ile kamera görünmez hale geliyor.

 

Diğer bir yenilik ise kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds. Bu kulaklıklar telefonların arka tarafında kablosuz olarak şarj edilebiliyor.

 

S serisinin yeni modellerinde fiziksel parmak izi okuyucusu yerine, ekran altı parmak izi okuyucusu bulunacak. Üstelik bu teknolojinin şimdiye kadar ki en kararlı ve en stabil çalışan parmak izi okuyucusu olacağı da iddia ediliyor.

 

Serinin en ucuz modeli olan Galaxy S10e’nin 700 – 800 euro, S10 modelinin 900 euro, S10+ modelinin ise 1000 ile 1100 euro arasında bir fiyattan kullanıcıya ulaştırılacağı iddia ediliyor. Cihazın ülkemizdeki satış fiyatı ise 10.000 TL civarında olacaktır…

Samsung S10 genel ve teknik özelliklerini incelemek için videosunu izlemeniz yeterli 🙂

 

You may also like...

1 Response

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.