Galaxy Tab 4 7.0 görselleri internete sızdırıldı

Samsung’un Android tablet pazarındaki hakimiyetinde önemli bir yer tutan Galaxy Tab serisi halen bu yıl için güncellenmiş değil ve bugüne kadar ağırlıklı olarak profesyonellere yönelik modellerin tanıtıldığını gördük.

Ancak  sızdırılan görsel Galaxy Tab 4 7.0’ın ve dolayısıyla Galaxy Tab 4 serisinin hazır olduğunu gösteriyor. Galaxy Tab 4 serisi yine firmanın orta seviyeye yönelik ürünlerini barındıracak. Zira Galaxy Tab 4 7.0 modelinde 7 inçlik 1280×800 piksel çözünürlükte ekran, 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli işlemci, 1GB RAM, Android 4.4 işletim sistemi, microSD şeklinde özellikler olduğu belirtiliyor.

Görselleri inceleyenler siyah modelin üst kısmında bir ahize olduğunu ve telefon özelliğine de sahip olabileceğini tahmin ediyor. Diğer bir göze çarpan nokta ise ekranda 24 Nisan tarihinin görülüyor olması. Bu da cihazın bu tarihte lanse edileceği ihtimalini ortaya çıkarıyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.