Google Glass’ın Tasarımı Yenilendi

Google’ın merakla beklenen teknolojik gözlüğü Google Glass’ın tasarımında iyileştirme yapıldı. Yeni tasarıma ayrıca opsiyonel kulaklık eklendi.

Giyilebilir teknoloji alanında uzun zamandır en çok beklenen ürün şüphesiz Google’ın geliştirdiği Google Glass. Gözlük şeklinde takılan ve tek göze denk gelen camda bilgileri gösteren, fotoğraf ve video çeken, mesajlaşmayı sağlayan Google Glass, birçok kullanıcının ilgisini ilk duyurulduğu günden beridir çekiyor.

Google Glass’ın deneme sürümleri belli kullanıcılara gönderilmiş olsa da ürün geliştirilmeye devam ediyor. Google, yenilenen Google Glass tasarımını paylaştı. Görüntülerde Google Glass’ın artık ek micro USB ile takılabilir bir kulaklığının olduğunu görüyoruz. Böylece video veya sesli aramalarda ses çıkışına imkan tanıyabilecek.
Ayrıca görüntüdeki Google Glass’ın kulak arkası kısmında da bir değişiklik söz konusu. Google Glass’ın 2014 yılında kullanıcılara sunulacağını ve 300 ile 500 dolara arasında bir fiyattan satılacağını belirtelim.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.