HP, Slate 6 VoiceTab II modelini duyurdu

Telefon özelliğine sahip VoiceTab tablet ailesi ile özellikle Asya ülkelerini hedefleyen HP, 6 inçlik seriye yeni bir model daha eklediğini duyurdu. İlk model gibi Slate 6 VoiceTab II modeli de orta alt seviyeye hitap eden bir donanım konfigürasyonuna sahip.

6 inçlik 720p çözünürlükte bir IPS ekrana sahip olan Slate 6 VoiceTab II modeli 4 adet Cortex-A7 çekirdekli Marvell PXA1088 işlemcisinden gücünü alıyor. 1GB RAM ile desteklenen sistemde 16GB artırılabilir hafıza kullanılmış. Arka kısımda 8MP çözünürlükte bir kamera yer alırken, 2MP çözünürlükte ön kamera, 3G desteği, Android 4.4 işletim sistemi, 3000mAh gücünde Li-Po batarya şeklinde diğer özellikler mevcut.
Telefon özelliğinin yanında model çift SIM kart yuvası da taşıyor. Böylece iki hat aynı anda tablet üzerinde kullanılabilecek. Slate 6 VoiceTab II modeli şu an için Hindistan’da satışa sunuldu ve 259$ yaklaşık fiyat etiketine sahip.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.