HP yeni Ultrabook Spectre 13 tanıttı.

Yeni geliştirdiği bilgisayar ve tablet modellerini kullanıcıların beğenisine sunarak adeta gövde gösterisi yapan HP, son olarak geniş touchpad bölümü ile büyük kullanım kolaylığı vaat eden Spectre 13 isimli yeni Ultrabook çözümünü de ürün gamına eklediğini duyurdu.

Alüminyum gövde malzemesi ile üst seviye kalite hissiyatı ve sağlamlık ortaya koyabildiği belirtilen HP Spectre 13, firmanın geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Spectere XT modelinin yerine hazırlanmış durumda. Özellikle üzerinde yer alan geniş touchpad bölümü ile kullanım kolaylığı sağlayan bilgisayar, 13.4mm kalınlığa ve 1.5 KG ağırlığa sahip. Gücünü dördüncü jenerasyon Core i5 ve i7 Haswell işlemcilerden, 512GB’a kadar arttırılabilir SSD depolama biriminden alan ve isteğe bağlı olarak 13.3-inç ekran boyutunda 1920 x 1080 ya da 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip panel seçenekleri ile tercih edilebilen HP Spectre 13, ayrıca bünyesinde USB 3.0, HDMI, DisplayPort portlarını ve SD kart yuvası da barındırıyor.

Dahili bataryası ile 9 saat aktif kullanım ömrü sunabildiği belirtilen yeni Ultrabook modeli Spectre 13, Ekim ayında 1000$ fiyat etiketiyle satışa çıkıyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.