HTC Desire Eye resmiyet kazandı

Günlerdir internete sızan bilgilerde HTC’nin One M8 Eye ve Desire Eye adlı iki özçekim odaklı akıllı telefon tanıtacağı gündeme gelmişti. Ancak kısa süre önce sonra eren etkinlikten geriye kalan ise RE kamerası ve Desire Eye akıllı telefonu oldu.

 

Desire Eye akıllı telefonu 13MP çözünürlükteki ön kamerası ile öne çıkıyor. Ayrıca amiral gemi seviyesindeki donanım özellikleri ile HTC’nin ürün gamında nereye yerleşeceği de merak konusu oldu.

5.2 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan Desire Eye, 2.3GHz saat hızında çalışan Snapdragon 801 AB yongasetinden gücünü alıyor ve 2GB RAM ile sistemi destekliyor. 16GB artırılabilir hafızanın yanında 2400mAh gücünde bir batarya mevcut. Polikarbonat bir gövdeye sahip olan modelde Boomsound hoparlör, üç mikrofon desteği ve Sense Voice ses iyileştirme teknolojisi bulunuyor. Android 4.4.2 işletim sistemi üzerinde ise Sense 6 arayüzü çalışıyor.

Cihazın hem arka hem de ön kamerası 13MP çözünürlüğünde. Her iki kamera da çift LED flaş ile destekleniyor. Arka kamera 28mm lense, ön kamera ise 22mm lense sahip. Her iki kamera da HDR desteği ve Full HD video kaydı sunuyor.

Firma cihazı yüz takibi, sesle özçekim, otomatik özçekim, canlı makyaj, canlı kırpma gibi pek çok yazılım özelliği ile destekliyor. Modelde ayrıca IPX7 suya karşı dayanıklılık sertifikası da mevcut.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.