HTC One A9 Türkiye’de satışa çıktı

HTC One serisinin en yeni ve en gelişmiş üyesi HTC One A9, Türkiye’de piyasaya sürüldü.

htc one a9
Tayvanlı teknoloji firması HTC’nin yeni akıllı telefon modeli HTC One A9 Türkiye’deki kullanıcılar için de piyasaya sürüldü. Android Marshmallow sürümüyle Türkiye’de satışa çıkarılan ilk cihaz olma özelliğini de taşıyan One A9, özellikle ekran ve ses kalitesi ve 12 saatlik HD video izleyebilme olanağı sunan batarya performansıyla dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz ay İstanbul’da tüm dünyayla aynı anda tanıtımı yapılan cihaz, tasarım açısından yine One serisinin daha önceki modellerinde olduğu gibi etkileyici görünümü, performans ve kişiselleştirme alanlarındaki başarısıyla da öne çıkıyor.
HTC One serisinin “ikonik tasarımın geldiği son nokta” olarak nitelendirilen cihaz, ‘metalmorfik’ adı verilen bir tasarım anlayışıyla üretildi. Söz konusu tasarım çizgisi; etrafımızdaki doğal güzelliklerden esinlenen, zengin ve çarpıcı renklerin tercih edildiği bir yaklaşımın izlerini taşıyor
Türkiye’de ilk aşamada gümüş ve karbon gri olmak üzere iki renk seçeneğiyle gelen HTC One A9‘un satış fiyatı ise 2499 TL olarak belirlenmiş durumda.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.