Instagram’da Çoklu Kullanıcı Dönemi Açıldı.

instagram logo

Sosyal medya uygulamaları hayatımızın büyük bir bölümünü kaplar halde. Instagram da bu uygulamalardan bir tanesi ve oldukça popüler. Kullanıcılardan özellikle birden fazla Instagram hesabına sahip olan kullanıcılardan gelen en büyük şikayetlerden birisi çoklu kullanım özelliği olmamasaydı.

Yeni gelen güncellemeyle birlikte artık kullanıcılar çoklu profil kullanabilecek. Kullanmak için ise Instagram’daki Profil bölümüne geçip sağ üstte gösterilen Ayarlar bölümünden listenin altlarında  “Hesap Ekle” kısmını göreceksiniz. Buradan gelecek açılış ekranı ile kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak yeni profilinizi ekleyebilirsiniz. Ekleme işleminden sonra daha fazla hesap eklemek istediğiniz takdirde profil bölümüne gelip hesap adına bastığınızda kullanılan hesaplar ve hesap ekle seçenekleri bulunuyor. Giriş yaptığınız hesaplar arası geçiş için profil ikonuna uzun basıldığında giriş yapılan hesaplar liste halinde çıkıyor. Bu şekilde rahatlıkla hesaplar arası geçiş sağlayabiliyorsunuz. Giriş yaptığınız hesaptan çıkmak için ise profil bölümüne geçip sağ üstte bulunan ayarlar kısmından listenin en altındaki hesaptan çıkış veya tüm hesaplardan çıkış seçeneklerinden rahatlıkla çıkış yapabiliyorsunuz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.