iOS için iRig Mic HD taşınabilir mikrofonu tanıtıldı

iOS için müzik severlere yönelik olarak ürettiği aksesuarları ile yakından tanıdığımız IK Multimedia, iRig serisine yeni bir ürün daha ekledi.

Firmanın son aksesuarı iRig Mic HD adında taşınabilir mikrofon oldu. Mikrofon iOS cihazlarının yanında Mac cihazları için de kullanılabiliyor. Firma cihazın ilk yüksek kalite ses aktaran taşınabilir mikrofon olduğunu belirtiyor.

Ürünün elektriğin uzun süreli tutulmasını sağlayan yüksek kaliteli elektret toplayıcı kapsülü sayesinde iRig Mic HD geniş bir yelpazede kayıt uygulamaları ile çalışabiliyor. Bunlar arasında spikerlik, röportaj, şarkıcılık, müzisyenlik gibi dış mekanda yüksek kaliteli ses kaydına ihityaç duyan meslek grupları sayılabilir.

Mikrofondaki LED bildirim göstergesini ses seviyesini gösterecek şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Ürün Lightning kablosu ile iOS cihazlarına, USB kablosu ile Mac bilgisayarlara bağlanabiliyor.

Mikrofon ile birlikte uyumlu uygulamalar da geliyor. Bu uygulamalarla kayıt başlatmak, işlemek ve düzenlemek mümkün oluyor. Bunlar vokal uygulaması VocaLive, alan kaydedicisi iRig Recorder ve çok efektli stüdyo uygulaması AmpliTube şeklinde sıralanıyor. iRig Mic HD ürünü yaz aylarına doğru piyasaya sürülecek ve fiyatı 100$/80 Avro şeklinde olacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.