iOS uygulamaları artık 10 bin kullanıcı ile test edilebilecek

Bugüne kadar sadece 2000 kişi ile test edebildiğiniz iOS uygulamalarınız için önemli bir değişiklik yapıldı. Yapılan son düzenleme ile artık çıta 10 bin kullanıcıya çıkarıldı.

03-08-2017

iOS geliştiricilerinin uygulamalarını ayrıntılı bir şekilde test etmelerini sağlayan TestFlight platformu bu hafta önemli bir güncelleme aldı. Artık geliştiriciler daha geniş bir kitle ile uygulamalarını test edebilecekler.

TestFlight platformu sadece mail adresi girerek uygulamanız için toplamda 2000 kişiye kadar test kullanıcısı oluşturmanızı sağlıyordu. Geliştiriciler uygulamayı yayına almadan önce kullanıcılara ulaşabiliyor ve bu sayede hatalar hızlı bir şekilde düzeltilebiliyordu. 2015 yılında Apple platform için 2000 kişilik bir sınır belirlemişti. 2 yıl sonra çıta yükseltildi.

Yapılan son düzenleme ile geliştiriciler artık 10 bin kullanıcıya kadar uygulamalarını test edebilecekler. Değişiklik iOS, watchOS, tvOS ve iMessage uygulamaları için geçerli. Geliştiriciler yine davetiye ile test kullanıcısı oluşturabilecekler. Test kullanıcıları ise ilgili TestFlight uygulaması üzerinden karşılaştıkları sorunları ve önerileri gönderebilecekler. Düzenleme an itibariyle etkin durumda.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.