Apple’dan Yeni Haber; iPhone 5se

iphonesss

 

Apple’ın bir süredir uygun fiyatıyla daha geniş kitlelere hitap edecek bir iPhone modeli üzerinde çalıştığı haberi internette geziyordu. Şirket 14 Mart tarihinde düzenlenmeye hazırlandığı etkinliğinde yeni bir iPad Air modeli de tanıtacak. Apple‘ın etkinlikte tanıtacağı yeni iPad modeli “iPad Air 3” olacak. 9,7 inç boyutunda ekrana sahip olacak yeni iPad Air aynı zamanda Apple’ın iPad Pro ile birlikte tanıttığı Apple Pencil ile uyumlu olması da bekleniyor.

Yeni iPad Air’in aynı zamanda geliştirilmiş flash ve hoparlör ile gelmesi bekleniyor. Aynı zamanda Apple’ın iOS 9.3 ile birlikte test ettiği “Apple School” özelliği de yeni iPad ile birlikte lanse edilecek. Bu özellik ile birlikte okullarda kullanılan iPad’ler birden fazla kullanıcı hesabını desteklemeye başlayacak bu yeni özellik ile Apple okullara daha fazla iPad satmayı da planlıyor.

Yeni iPad ile birlikte 4 inç ekrana sahip olacak ve “iPhone 5se” ile adlandırılması beklenen yeni iPhone’nun da tanıtılması bekleniyor. iPhone A9 chip, Apple Pay için NFC ve Live Photos özellikleri ile gelmesi beklenen yeni iPhone’un iPad’te olduğu gibi satışları hareketlendirmesi bekleniyor. Etkinliğin 14 Mart tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.