iPhone 6, 9 Eylül’de lanse ediliyor

Apple uzun süredir merakla beklenen lansman tarihini doğruladı; iPhone 6, 9 Eylül’de lanse edilecek. Hakkında çok sayıda dedikodu bulunan iPhone 6’ya ek olarak, Apple’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı akıllı saati iWatch da aynı etkinlikte duyurulabilir.

Henüz resmi olmamakla birlikte, Apple’a yakın kaynaklar hem 4.7-inç hem de 5.5-inç büyüklüğündeki iki iPhone 6 modelinin de aynı gün lanse edileceğini ifade ederken, satışa sunulmalarıın farklı tarihlerde olabileceği iddia ediliyor.

Yeni modeline çok güvenen Apple, yıl sonuna kadar 60 milyon adetten daha fazla satış yapmayı hedeflerken, finansal analistler de ekonomik olarak Apple’ın, yeni modeller ile ciddi bir sıçrama yapacağı üzerinde adeta hem fikirler.

Büyük ekranlı her iki iPhone 6 modelinde de Apple, 64-bit A8 işlemcisine, daha fazla RAM’e, daha büyük pile ve yepyeni bir kameraya yer verecek. iPhone 6’ya ait olduğu iddia edilen tasarım örneklerindeki kamera çıkıntısı, Apple’ın görüntüleme konusunda yeni bir teknolojiyle karşımıza çıkacağının bir işaretçisi olarak değerlendiriliyor.

Yeni cihazlara ek olarak birkaç ay önce anons edilen IOS 8 işletim sistemi de tamamlanmış hali ile bizlere sunulacak. Detayları henüz tam olarak bilinmese de 9 Eylül’deki lansman teknoloji dünyası tarafından da merakla bekleniyor çünkü Apple yöneticileri, şirketin son 25 yılı içerisinde en heyecan verici ürünlerin lanse edileceğini söylüyorlar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.