İşte Nokia’nın 53 Dolarlık telefonu: Nokia 225

Finlandiyalı teknoloji devi Nokia, Windows Phone işletim sistemine sahip amiral gemisi Lumia modellerinin yanısıra, kullanıcı merkezli ekonomik telefonlarını da üretmeye devam ediyor. Bu bağlamda firma bugün kendisinin en ince telefonu olan bütçe dostu Nokia 225’i duyurdu.

Akıllı telefon sıfatını taşımayan Nokia 225’te, 2.8 inç boyutunda ve 240 x 320 piksel çözünürlükte ekran(142ppi piksel yoğunluğu), microSD desteği, 2MP kamera, 1,200mAh batarya, Xpress Browser gibi özellikler bulunuyor. Öte yandan cihazın standby konumda şarjının 36 gün gittiği belirtiliyor. Ayrıca Nokia 225, 21 saat konuşma süresi ve 49 saat müzik keyfi sunuyor. Bu özelliklerin yanında cihazda, Facebook ve Twitter desteği de mevcut.

Son olarak Nokia 225’in tek ve çift SIM olarak iki farklı versiyonu bulunuyor. Buu iki versiyona sahip cihazın 2014 yılının ikinci çeyreğinde 53 dolarlık fiyatıyla satışa sunulması bekleniyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.