Just5 Bricke (Babuşka) Rusya ve Avrupa’da Piyasaya Sürüldü

Just5 Bricke (Babuşka) Rusya ve Avrupa’da Piyasaya Sürüldü

Akıllı telefon kullanımı, dünyada gitgide yaygınlaşırken, Rusyalı bir şirket tarafından üretilen ve yalnızca telefonla konuşma ve mesajlaşma temelli olarak piyasaya sürülen Just5 Brick, Rusya ve Avrupa’da satışa sunuldu. Mobil pazarındaki payın büyük bölümünün, Samsung, Apple ve HTC gibi dünya devi şirketler tarafından üretilen akıllı telefonlara ait olması karşısında, Rusya’dan gelen bu adım, kullanıcılar kadar, üreticileri de şaşırttı. Babuşka, yani babaanne işi olarak adlandırılan telefon, Rusya ve Avrupa’da 91 dolardan satışa sunuldu.

Babuşkafon Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek

Babuşka yani Just5 Brick henüz Amerika’da satışa sunulmazken, bu hafta içerisinde ABD’de piyasaya sürülecek telefonun, önümüzdeki aylarda ise Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Büyük bir tuş takımına sahip olan ve konuşma ile mesajlaşma özelliklerinin yanı sıra, radyo ve el feneri gibi donanımlar da sunan Babuşka’nın genç nesil tarafından da ilgi görmesi bekleniyor. Rus şirketinin Letonyalı şirket ile ortak olarak ürettiği Just5 Brick namı diğer Babuşkafon 6 farklı renk seçeneği ile görücüye çıkacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.