Kapaklı Samsung Hennessy artık resmi

Son günlerde internette sıkça görmeye başladığımız kapaklı akıllı telefon modelleri, Samsung’un eski bir trendi yeniden canlandırmaya başladığına dair yorumlar yapılmasına neden olmuştu. Ancak Samsung ürünleri iddia seviyesinden çıkarmaya başladı. Firma giriş seviyesi olarak Samsung Hennessy adlı kapaklı ve çift ekranlı akıllı telefon modelini tanıttı.

Samsung Çin tarafından tanıtılan Hennessy modelinde 3.3 inçlik 320×480 piksel çözünürlükte iki dokunmatik ekran yer alıyor. 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemciye yer veren Hennessy, 1GB RAM ve 1GB depolama kapasitesine sahip.

Modelde Android 4.1 işletim sistemi, dış ekranda kapasitif tuşlar, microSD girişi, 5MP çönürülükte arka kamera, 1500mAh batarya, CDMA ve GSM uyumluluğu, çift SIM desteği, Bluetooth, WiFi şeklinde diğer özellikler mevcut. Modelin ilk olarak Çin’de pazara çıkması beklenirken, tüketici ilgisine göre global olarak da satışa sunulabileceği belirtiliyor.

[alıntı]
www.rellamedya.com

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.