Kırmızı iPhone 8/8 Plus Türkiye’de çıktı

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, Türkiye’de çıkışını gerçekleştirdi. HIV/AIDS ile mücadele için kırmızı renkli iPhone satışlarından elde edilen gelirin bir bölümü bağış olarak kullanılacak

27-04-2018

Nisan ayının başında tanıtılan kırmızı renkli iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri Türkiye’de çıktı. Apple Store’un fiziksel ve online mağazalarından satın alabilirsiniz. Product RED, sosyal sorumluluk projesi kapsamında satılan kırmızı renkli Apple ürünlerinden elde edilen gelirlerin bir bölümü AIDS ile mücadele için bağış olarak aktarılıyor.

Apple, bugüne kadar Product RED projesi altında 160 milyon doları aşkın bağış topladı. Bu bağışlar The Global Fund’a aktarıldı.

Kırmızı renkli iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, standart renkteki iPhone 8 modellerine göre sadece tasarımsal farklılık içeriyor. İşlevsel açıdan bir farklılık bulunmuyor. Önceki Product RED iPhone modellerinden farklı olarak kırmızı renkli iPhone 8 ve 8 Plus’ta ön yüzde beyaz çerçeve yerine siyah çerçeve kullanılıyor.

Kırmızı renkteki iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri, standart renkteki iPhone modelleri ile aynı fiyat etiketine sahip. iPhone 8 64 GB 4199 TL’ye, iPhone 8 Plus 64 GB ise 4799 TL’ye satılıyor. Yaklaşık 800 TL daha vererek her iki modelin de 256 GB depolama alanına sahip versiyonunu alabilmek mümkün.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.