Kliksa, Teknosa’nın online outlet mağazası oldu

Sabancı Holding bünyesindeki e-ticaret kanalı Kliksa, çok yakında perakende teknoloji zinciri Teknosa’nın outlet kanalı olarak hizmet vermeye başlayacak.

online outlet
2012 yılından bu yana farklı kategorilerde ürünleri satışa sunan ve sektörün büyük isimlerinden olan Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş., 11 Ocak 2016 itibari ile TeknoSA çatısı altında hizmet sunmaya başlayacak.

Teknosa’nın outlet kanalı olarak faaliyetlerine devam edecek olan Kliksa’dan kullanıcılar, farklı niteliklerdeki ürünleri uygun fiyata satın alma imkanına kavuşmuş olacak. Kademeli olarak sağlanacak geçişten sonra Kliksa, Teknosa ürün gamında yer alan reyonda sergilenmiş, seri sonu olarak kalmış, kullanılmış veya tamir görmüş ürünleri, uygun fiyata tüketicilerle buluşturacak.

Süpermarketten kozmetiğe kadar geniş bir yelpazede ürünlerin yer aldığı Kliksa’da yaşanacak olan değişime ilişkin henüz kesinlik kazanmış bir ifade mevcut değil ancak girilen yeni süreç ile birlikte Teknosa’nın ürün grubu dışında kalan tüm kategorilerin kaldırılacağı ön görülebilir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.