LG 10.1 inçlik G Pad II tabletini duyurdu

LG, Eylül ayının ilk haftasında başlayacak IFA fuarında tanıtacağı yeni tablet modelini duyurdu. LG G Pad II 10.1 adıyla resmiyete kavuşan tablet adından da anlaşılacağı gibi 10.1 inçlik ekran boyutuna sahip. Özellikle keskin kenar hatlarıyla dikkat çeken tabletin arka kısmı fırçalanarak metalik bir görünüm elde edilmiş. Kullanıcılardan gelen geri bildirimlerle hazırlandığı belirtilen yeni tabletin ekran/kasa oranı da oldukça dikkat çekici görünüyor.

Lg-G-Pad-II

Teknik özelliklere baktığımızda 2.26GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 1920 x 1200 piksel çözünürlükte 224 ppi keskinlik sunan ekran, 2 GB bellek, 16 G depolama alanı, 5MP arka ve 2MP ön kamera gibi özellikler bizleri karşılıyor. 489gram ağırlığa ve 254.3 x 161.1 x 7.8mm kasa boyutlarına sahip tablet bu kasasında 7400 mAh kapasiteli bir pil barındırıyor.

Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya pazarlarında satışa sunulacak marketin 4G LTE ve WiFi şeklinde iki farklı versiyonu bulunacak. Yalnızca parlak bronz renk seçeneğine sahip modelin fiyatları henüz açıklanmadı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.