LG G2′ ye Android 4.4.2 KitKat dağıtımı başladı

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran telefonlardan LG G2’nin uluslararası versiyonu için Android 4.4.2 KitKat güncellemesinin dağıtımı başladı. Güçlü donanım özellikleri, boyutu ve pili ile ön plana çıkan LG G2, yeni yazılım güncellemesiyle birlikte hem en yeni Android sürümüne kavuşmuş oluyor hem de pek çok noktada ciddi performans kazanımları sağlıyor.

İşletim sisteminin yeni versiyonu ile birlikte LG G2’nin performansı artıyor. Üretici firma tarafından yapılan açıklamalara göre, uygulama başlangıçlarında %17’lik bir performans kazanımı sağlanırken, aynı zamanda Chromium motoru sayesinde internet tarayıcı deneyimi de ciddi şekilde geliştiriliyor. Müzik çalma özelliğinin daha verimli hale getirilmesi ve pil dostu lokasyon modu özelliği sayesinde batarya süresini de geliştiren telefon, Google Cloud Printer özelliği ile WiFi ağına bağlı herhangi bir yazıcı üzerinden çıktı da alabiliyor.

Android 4.4 KitKat ile gelen tam ekran modu ve durum çubuğundaki güncellemeler ve diğer yenilikleri de beraberinde getiren güncelleme, LG’nin Knock On olarak bilinen çift tıklayarak cihazı uyandırma özelliğini de daha tepkisel bir hale getiriyor. Ülkeye, operatöre ve diğer kriterlere bağlı olarak uluslararası pazarlarda kademeli olarak dağıtılacak olan güncellemenin, kısa süre içerisinde tüm LG G2 kullanıcılarına sağlanmış olacağı belirtiliyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.