Logitech’ten oyuna tepki veren RGB aydınlatmalı hoparlör

Logitech G, oyunla birlikte eşzamanlı olarak değişen aydınlatma efektleri sunan yeni PC hoparlörünü duyurdu. İşte birçok popüler oyuna tepki veren RGB aydınlatmalı Logitech G560’ın detayları.

15-03-2018

RGB aydınlatmalı klavye, fare ve monitörlerin arasına oyunlara ışık katan bir hoparlör dahil oldu. Logitech’in oyun odaklı alt markası Logitech G, oyuna tepki veren RGB aydınlatmalı Logitech G560 PC hoparlörünü duyurdu.

Dört farklı aydınlatma alanına sahip Logitech G560, birçok popüler oyuna tepki veren otomatik Lightsync teknolojisi sayesinde oyunla birlikte değişen aydınlatma efektleriye tam anlamıyla kendinizi aksiyona kaptırmanızı sağlıyor.

Lightsync, oyun içi patlamalar, yaklaşan düşmanlar, alınan hasar, ziyaret edilen yeni dünyalar ve çok daha fazlasıyla uyumlu ışıklar sayesinde deneyiminizi daha eğlenceli bir hâle getirmeyi hedefliyor.

Logitech Gaming Software (LGS) ile ekranın herhangi bir bölümünü seçerek dört aydınlatma bölümünün herhangi birine atayabiliyorsunuz. Daha sonra G560 bu bölümü gerçek zamanlı olarak takip ederek hoparlörün aydınlatmasını ekrandaki renklerle eşleştiriyor. Böylelikle odanızın tamamını deneyime dahil eden ortam aydınlatması elde etmiş oluyorsunuz. Desteklenen tüm oyunların listesi şu şekilde:

Battlefield 1

Civilization VI

Counter Strike : GO

Discord

Dota 2

Final Fantasy XIV Stormblood

Fortnite

Grand Theft Auto V

Killing Floor 2

Metronomicon

Tom Clancy’s: The Division

Total War: Warhammer II

Tüm bu aydınlatma efektlerinin yanı sıra Logitech G560, 240 watt’lık güçlü bir ses deneyimi sunuyor. Sesi aşağı veren subwoofer’ı ve iki uydu hoparlörü olan bu 2.1 hoparlör sisteminin oyunlarda 3 boyutlu konumsal ses ihtiyacını karşılayacak DTS:X Ultra surround ses teknolojisi sunduğunu da belirtelim. Logitech G560 önümüzdeki Nisan ayında 199 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.