Merakla Beklenen Oyun Mafia 3’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

İkinci oyundan sonra uzun süredir sevenlerini bekleten Mafia serisinin üçüncü oyununun çıkış tarihi nihayet belli oldu. 2K Games, Mafia 3 ile ilgili çıkış tarihi ve oyun videosu paylaştı. Önceki oyunların aksine Hangar 13 isimli yeni bir ekip tarafından geliştirilen oyun Mafia severleri heyecanlandırıyor. Mafia 3 PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 7 Ekim 2016 tarihinde satışa sunulacak ve raflardaki yerini alacak.

mafai3

Uzun süredir beklenen oyunun sene sonunda çıkacak olmasının açıklanmasıyla birlikte oyuna dair uzun bir zaman sonra yeni video yayınlandı. Oyunun hikayesine dair şimdiye kadar duyuru videosu ve geliştiricilerden gelen açıklamalar dışında pek bir bilgi yoktu. Yayınlanan yeni video bu açığı kapatmak adına geldi.  Paylaşılan videoda İtalya mafyalarına karşı savaş açan oyunun baş karakteri Lincoln Clay’in oyundaki diğer karakterlerle olan ilişkisine değinilmiş. Yeni Mafia oyununda 1960’lı yılların New Orleans’ına konuk olacağız ve farklı bir kahramanla yeni bir mafya serüvenine atılacağız. Bir önceki Mafia oyunun kahramanı olan Vito da Mafia 3’te karşımıza çıkıyor. Yükselen grafik kalitesiyle ve konusuyla merakla beklenen oyunun videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.