Motorola’nın merakla beklenen telefonu için geri sayım başladı. Moto X yakında tamamen gün ışığına çıkıyor.

Moto X hakkında en çok konuşulan telefonlardan bir tanesi oldu. Şu zamana kadar cihazla ilgili sızıntılar gerçekleşti, analistler raporlar yayınladı, farklı farklı iddialar gündeme geldi. Daha önce etkinlik tarihi açıklanmıştı. Ancak telefonun tanıtımına az zaman kaldı ve sizlere yeniden hatırlatmak istedik. Tüm sorular 1 Ağustos tarihinden tamamen cevaplanıyor. Moto X, önümüzdeki hafta perşembe günü New York’ta düzenlenecek etkinlikle tüketicilere tanıtılacak.

Henüz resmiyete kavuşmayan özelliklere göre telefon; 4.5 inç 720p çözünürlükte ekran, çift çekirdekli 1.7 GHz’lik Snapdragon işlemci, 2 GB RAM, 16/32 GB depolama alanı seçenekleri, 10.5 megapiksel arka kamera, 2.1 megapiksel ön kamera ve 2200 mAh batarya ile gelecek. ABD Federal İletişim Komisyonu belgelerince Moto X’in AT&T versiyonunda 2200 mAh batarya olduğu ortaya çıkmıştı. Cihazın fiyatı da aslında belli oldu. Kontrastsız olarak 299 dolardan 16 GB’lık modeli, 349 dolardan ise 32 GB’lık modeli satışa sunulacak. Tabii ki doğru bilgileri ise 1 Ağustos’ta öğreneceğiz.

[Alıntı]
www.rellamedya.com

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.